Υπηρεσίες

Δυναμικά προγράμματα - Αερόβια άσκηση
Προσφέρουμε ευρεία γκάμα δυναμικών προγραμμάτων για κάθε γούστο, και συγκεκριμένα:
- Με βάρη ή λάστιχα για μυϊκή τόνωση
- Με μπάρες για πιο έντονη εξάσκηση
- Με μπάλες
- Με ασκήσεις εδάφους
- Κυκλικές  προπονήσεις
- Με διαδρόμους-ελλειπτικά για αερόβια άσκηση

Οι τηλεοράσεις και τα ακουστικά που υπάρχουν στους διαδρόμους εξασφαλίζουν ενημέρωση και ψυχαγωγία ταυτόχρονα με την αποτελεσματική καρδιοαναπνευστική άσκηση και το κάψιμο λίπους.

TRX
Το TRX προσφέρει τη δυνατότητα λειτουργικής προπόνησης (functional training) με την εκτέλεση ασκήσεων που πραγματοποιούνται ουσιαστικά στον αέρα, αποκλειστικά με το βάρος του σώματος. Οι περισσότερες ασκήσεις εμπλέκουν πολλές μυϊκές ομάδες ταυτόχρονα και αυξάνουν την παραγωγή τεστοστερόνης και αυξητικής ορμόνης. Η χρήση του TRX έχει πολύ θετικά αποτελέσματα στην αύξηση της δύναμης και τη μυϊκή υπερτροφία, ενώ βελτιώνει την ισορροπία και μεγιστοποιεί την καύση λίπους.

Ethex
Η μέθοδος αυτή ουσιαστικά δεν απαιτεί καμία κίνηση, οπότε είναι ιδανική για άτομα με προσωρινούς ή μόνιμους περιορισμούς στο εύρος των κινήσεων που μπορούν να πραγματοποιήσουν. Η παθητική γυμναστική βελτιώνει το κυκλοφορικό και την κινητικότητα των αρθρώσεων, αυξάνει τη μυϊκή και την οστική μάζα και βελτιώνει την ισορροπία του σώματος. Η δόνηση χαρίζει ευεξία και χαλαρώνει, ενώ συσφίγγει και βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και το κάψιμο του λίπους. Το μηχάνημα διαθέτει επίσης πλήρες ασκησιολόγιο για όσους δεν προτιμούν την παθητική εκγύμναση.

Μηχάνημα μασαζ
Μετά την προπόνηση προτείνουμε 10' παραμονής στο μηχάνημα μασάζ, για την καλύτερη αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

Διατροφή
Απαραίτητη προϋπόθεση για να έχεις ένα υγιές και δυνατό σώμα είναι να τρέφεσαι σωστά. Ο συνδυασμός άσκησης και ισορροπημένης διατροφής χαρίζει ζωντάνια και ευεξία. Με τις σωστές οδηγίες διατροφής μπορείς να χάσεις βάρος και να βελτιώσεις την υγεία σου χωρίς στερήσεις.

Κάνε σήμερα τη σωστή διατροφή και τη γυμναστική τρόπο ζωής.